Het meest complete assortiment softbal materialen voor scholen Volg ons
Informatie aanvragen over een Schoolsoftbal
Stel een vraag SluitenSluiten
Bij voorkeur contact via: Email Telefoon

Advies op maat

Door onze specialisatie zijn wij als geen ander in staat om u te helpen bij het beoordelen van het zeer grote wereldwijde aanbod softbalmaterialen. Op basis van uw wensen doen wij u een voorstel en helpen u bij uw keuze van de materialen die voor uw school en uw leerlingen het meest geschikt zijn. Zo weet u zeker dat uw leerlingen altijd gebruik kunnen maken van volwaardige materialen.

Groot assortiment
Om in te kunnen spelen op de behoeften van uw school is het belangrijk om te beschikken over een ruim assortiment. Wij werken daarom niet met een eigen catalogus met slechts een beperkt aantal softbalartikelen. Om de juiste materialen voor uw leerlingen te kunnen leveren maken wij gebruik van het aanbod van een groot aantal verschillende leveranciers uit binnen- en buitenland.
Beste prijs/kwaliteit

Omdat we met diverse verschillende leveranciers werken, kunnen wij voor ieder budget een passende offerte maken. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij doen u een onderbouwd voorstel. Daarbij is niet alleen de prijs belangrijk, maar ook de kwaliteit van de producten. Een knuppel die al na enkele lessen vol met deuken zit doet niet alleen afbreuk aan het spelplezier van uw leerlingen, maar is bovendien gevaarlijk. Neem gerust vrijblijvend contact op.
Blog

Aanbieding op maat?
Stuur ons uw wensenlijstje. Wij zorgen dan voor een passende aanbieding.

Contact 
Onze merken
Aanbieding

Najaarsactie - Complete Softbalset

- 12x Rawlings Softbalhandschoenen
- 2x Rawlings Storm Softbalknuppels
- 12x Benson Soft-T 11 inch softballen
- 1x Tanner Tee Slagstatief
- 1x RA Logo Materiaaltas met wielen

nu voor € 750,- (excl. BTW)
Bestellen