Service en garantie

Algemene Garantieregeling
All-American Sports garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs gesteld kunnen worden en waarvoor zij bij normaal gebruik in Nederland zijn bestemd.

Blijkt na levering dat de zaak toch niet aan de gebruikelijke redelijkerwijs te stellen eisen en normen voldoet, dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk na constatering aan All-American Sports kenbaar te maken, doch uiterlijk binnen twee maanden na constatering. Dat kan via email (klantenservice@allamericansports) of telefoon (+31 (0)6-51373526). Binnen uiterlijk 7 dagen daarna wordt met de consument contact opgenomen.

Naast de garantie die door de producent van de zaak ervoor wordt verstrekt, conformeert All-American Sports zich aan de wettelijke garantie voor de producten die op de website worden aangeboden.


Garantie Turnkleding
Voor Turnkleding geldt dat geen garantie wordt verleend op onjuist gebruik (bijv. labels uit pakje knippen), normale slijtage (daaronder mede verstaan peeling en vervaging van kleur en/of glans van de stof), geen of onvoldoende onderhoud (daaronder mede begrepen niet of onvoldoende wassen na gebruik), kleurdoorloop (die kan ontstaan bij combinatie van lichte en donkere kleuren in een pakje of gecombineerd met broekje)


Garantie honk- en softbalknuppels
Voor honk- en softbalknuppels biedt All-American Sports gedurende e?e?n maand na aankoop garantie op scheuren, breken en het ontstaan van deuken. Geen garantie op knuppels wordt verleend:

-  bij kleine deukjes, scheurtjes en geluiden die het normale gebruik niet beinvloeden

-  op houten knuppels;

-  bij een gebruik van alluminium en composiet knuppels onder de 15 graden;

-  bij een gebruik op een werpmachine;

-  bij een gebruik door een andere leeftijdscategorie dan waarvoor de knuppel bestemd is;

-  bij een gebruik anders dan voor persoonlijk gebruik (bijvoorbeeld indien een en dezelfde knuppel door een geheel team wordt gebruikt en daardoor logischerwijs de levensduur wordt verkort). Ziet een knuppel eruit alsof deze in korte tijd extreem veel is gebruikt dan vervalt de garantie eveneens


Garantie honk- en softbalhandschoenen
Voor honk- en softbalhandschoenen biedt All-American Sports een garantie van drie maanden bij volledig lederen handschoenen. Op recreatiehandschoenen die deels uit vinyl bestaan en op al dan niet lederen veters geldt deze garantie niet. 


Garantie honk- en softbalschoenen
Voor honk- en softbalschoenen biedt All-American Sports gedurende e?e?n maand na aankoop garantie op fabricagefouten (bijvoorbeeld afgebroken spikes en losgelaten of gescheurde zolen). Deze garantie geldt niet voor kleine scheurtjes of onvolkomenheden die een normaal gebruik van de schoen niet in de weg staan. Geen garantie wordt verleend op kapotte schoenen als gevolg van een gebruik door werpers.

Place holder for preview images