Koningsdag in Tilburg, om niet meer te vergeten!

Mijn beleving met Koningsdag is een stuk minder geworden sinds deze nationale feestdag niet meer op 30 april valt. Als je altijd gewend bent geweest om op je verjaardag vrij te zijn, dat de vlaggen uithangen en alles oranje kleurt, dan valt het tegen als die dag plotseling een dag als alle andere wordt.

Maar deze Koningsdag zal ik toch niet snel meer vergeten.

Op de eerste plaats omdat Tilburg de plaats van de festiviteiten was. De stad waar ik in mijn allerjongste jaren heb gewoond, waar ik later ben gaan studeren en waar nog veel van mijn familie woont. Hoewel ook ik mijn twijfels had over de wijze waarop dit feest door Tilburg zou worden opgepakt – de spoorzone is nu (nog) niet het meest aantrekkelijke gebied – blijkt deze industriestad zich met de organisatie cartier trinity bracelet for sale
ervan werkelijk van de beste kant te hebben laten zien.

Wie bedenkt het om 50 piano’s op te stellen in een oude NS hal? Hoe kom je sowieso aan 50 piano’s! De dag erna kwam een softbalster van Roef! uit Moergestel bij mij in de showroom. Zij was een van die 50 pianisten. Ze vertelde dat iedere pianist een eigen stuk speelde. Samen bracht dit het prachtige totaalresultaat.

Een paar weken geleden kreeg onze dochter de vraag of ze wilde helpen bij het opzetten en begeleiden van de Waalwijkse inbreng van de Hart van Brabant parade.

De meisjes en jongens van turnvereniging Allianza uit Waalwijk zouden een lenig optreden verzorgen in het teken van schoenen en leer. Maar met nog twee weken te gaan bleek dat er toch nog wel wat geregeld moest worden. Onder andere de kleding van de deelnemers.

Jouw vader heeft toch een sportzaak vroegen ze haar. Kan die daar dan niet voor zorgen? Hoewel het kort dag was is het gelukt. Na een snelle inventarisatie van aantallen en maten heb ik de kleding bij mijn leverancier Under Armour besteld en, nog belangrijker, op tijd geleverd.

De dag zelf volgden wij vanaf ons Duitse vakantieadres op TV. Tijdens de Hart van Brabant parade zaten we op het puntje van onze stoel om te kijken wie we van Allianza konden herkennen en probeerden we een glimp van onze dochter op te vangen.

Kortom, een Koningsdag om niet meer te vergeten!

PS:
Morgen ben ik “gewoon” jarig. Iedereen die op deze dag, 30 april, een bestelling via mijn website www.allamericansports.nl plaatst, ontvangt daarom een cadeautje!

One Reply to “Koningsdag in Tilburg, om niet meer te vergeten!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *