5 redenen om een afspraak te maken

Door Austin Fasting

All-American Sports is een winkel, maar dan toch net even iets anders. Ik noem het daarom ook liever een showroom. Voor een bezoek aan de winkel/showroom werk ik op afspraak. In het begin is dat wennen, maar degenen die eenmaal een keer zijn geweest, begrijpen direct waarom ik dat doe. Om de volgende redenen is het maken van een afspraak zowel voor mij als voor mijn klanten prettig.

1.
All-American Sports is een eenmanszaak.
Ik run de zaak in mijn eentje en dat bevalt mij erg goed. Maar het vraagt wel een goede indeling van je tijd. Door op afspraak te werken kan ik de tijd tussen de afspraken efficiënt gebruiken (of gewoon een goed boek lezen).

2.
Het vertrouwen tussen klanten en All-American Sports.
Het maken van een afspraak draagt bij aan dit vertrouwen. Ik weet daardoor wie er komt. Het is voor mij dan ook geen enkel probleem als een klant een product op proef wil meenemen of een factuur een keer achteraf overmaakt.

3.
All-American Sports geeft iedere klant volle aandacht.
Een van de slogans van All-American Sports is: “The perfect match between you and your equipment”. Om deze belofte waar te kunnen maken is persoonlijke aandacht nodig. En aandacht kost tijd. Een swinganalyse duurt al gauw een half uur. Bij het maken van een afspraak kan ik hier rekening mee houden en ook voorkomen dat andere klanten onnodig moeten wachten.

4.
All-American Sports heeft haar showroom aan huis
Mijn showroom is dus niet gevestigd in een winkelstraat of op een bedrijventerrein. Klanten die voor de eerste keer komen, kijken soms dan ook raar op. Maar door op afspraak te werken voorkom ik problemen met parkeren en houd ik mijn buren te vriend.

5.
De zeer ruime bezoektijden van All-American Sports.
Door de week kunt u dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur bij mij terecht. Op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Deze ruime openingstijden kan ik alleen hanteren als ik weet of en wanneer er klanten komen. Ook om deze reden is het maken van een afspraak nodig.

Bent u nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *